Subsidie zonnepanelen 2012 nu op

15% subsidie zonnepanelen[update 30 november] De subsidiepot van 2012 is leeg. Consumenten die een volledige aanvraag indien(d)en in 2012 en buiten budget van 2012 vallen krijgen subsidie vanuit budget voor 2013. Deze aanvragers ontvangen zo spoedig mogelijk in 2013 het besluit op de subsidie aanvraag. De hoogte van het budget is bij AgentschapNL nog niet duidelijk.

Onderstaande grafiek geeft duidelijk aan hoe het verloop van de aanvragen is geweest en naar volgens CompareMySolar naar verwachting zal verlopen:

subsidie zonnepanelen 2012 op

subsidie zonnepanelen 2012 op

Vergelijk prijzen van zonnepanelen met subsidie, op basis van je eigen dak

Vergelijk zonnepanelen van lokale installateurs op basis van kosten, opbrengsten, lokaliteit en werkervaring van de installateur. De subsidie is aan en uit te zetten in de prijsvergelijking op www.CompareMySolar.nl of voer je adres in het oranje vak op dit blog in en selecteer je eigen dak. Gemiddeld haalt de subsidie een maand of 6 van de terugverdientijd af. Uitleg over deze nieuwe functie is hier te vinden.

Subsidie aanvragen bij Agentschap NL

Het e-loket van AgentschapNL is geopend voor subsidieaanvragen en het is nog steeds mogelijk via het digitale formulier een aanvraag te doen. CompareMySolar houdt het nieuws via meerdere bronnen in de gaten en zal hier over publiceren op het eigen zonnepanelen weblog. Actuele informatie van AgentschapNL wordt hier gepubliceerd.

Geef een reactie