Interview met Peter Viveen van Verbouwkosten

Peter Viveen VerbouwkostenPeter, wie ben je?

Peter Viveen, bouwkundig ingenieur en ik ben de oprichter van Verbouwkosten.com. Hier schrijf ik vaak tips van mijzelf en anderen over zonnepanelen en andere verbeteringen aan het huis. Ook op Zonnepaneelprijzen wil ik dit delen en daar kan ik nog meer gedetailleerd op het product ingaan.
Ik woon in Engelen, een klein plaatje bij Den Bosch en in mijn vrije tijd ga ik graag sporten. Lopen, fietsen en schaatsen vind ik heerlijk om te doen!

Wat vind je mooie verbouwingen?

Eigenlijk alle verbeteringen aan het huis vind ik gaaf. Ik snap goed dat mensen bezig zijn met nieuwe zonnepanelen en andere duurzame aanpassingen/ toevoegingen aan hun huis.

Welke isolaties adviseer je?

Als je huis nog niet geïsoleerd is, zou ik starten met het isoleren van je dak. Warmte stijgt namelijk op, en als er alleen dakpannen zijn, dan gaat de warme lucht zo van de radiator naar buiten. Dat is natuurlijk zonde.
Dit kun je zelf best makkelijk doen. Zoek wel even uit wat een goede opbouw is met soort isolatie en folie. Als je dat al hebt kun je kijken naar spouw- en vloerisolatie.
Zonnepanelen op je dak zou natuurlijk iedereen moeten hebben. Risicoloos, na installatie gratis kWh, en na het terugverdienen blijven ze lekker zonlicht omzetten in elektra!

Wat hebben mensen aan Verbouwkosten?

Met tips en adviezen wil ik op Verbouwkosten.com mensen helpen om vragen te beantwoorden. Of het nu gaat om een toilet verbouwen of complete renovatie, ik vind het allemaal mooi om te delen. De afgelopen 25 jaar ervaring komt hierbij goed van pas. Ons team op kantoor helpt uiteraard ook heel erg mee!

7 dagen per week van vroeg tot laat ben ik bezig met mijn hobby:
Mensen helpen met hun huis zodat iedereen zijn mooiste versie van zijn huis heeft.

Bekijk meer info op https://www.verbouwkosten.com/

Reacties zijn gesloten.